<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker Asbjørn Taugbøl forteller om en aksje som kan stige i verdi. Samtidig advarer han mot en investering.

  Publisert 19. mai 2010 kl. 14.51
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 141 ord
  Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme

  I dagens rapport fra Investtech beskrives Opera Software som en kjøpskandidat mens Songa får en salgsanbefaling.- Opera ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Det er nå støtte ved gulvet i trendkanalen, samt horisontal støtte ved 20 kroner som reduserer nedsiden. På oppsiden ligger neste motstandsnivå ved ca. 26 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen. Et styremedlem kjøpte aksjer for 1,5 millioner kroner i mars, slik at aksjen er positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Songa har gitt salgssignal fra flere formasjoner i vinter. Det tidligere støttenivået ved 26,70 kroner er brutt, og danner nå motstand ved eventuelle reaksjoner opp. Den siste formasjonen signaliserer videre nedgang til 22,61 kroner eller lavere. Høy volatilitet og lite støtte under dagens nivå svekker aksjen. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, avslutter analytikeren.