<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Frykter at investeringer utsettes

- Dette har mye med psykologi å gjøre, sier Gunn Wærsted, konsernsjef for Nordea i Norge.

  Publisert 18. mai 2010 kl. 08.32
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 71 ord
  Gunn Wærsted - Foto: Finansavisen

  Konsernsjef for Nordea i Norge, Gunn Wærsted, er redd bedrifter vil utsette planlagte investeringer og bemanningsøkninger som følge av markedsuroen, skriver Dagens Næringsliv.- Dette har mye med psykologi å gjøre. Det jeg tror skjer, og som vi allerede merker fra endel kunder, er at de bedriftene som hadde begynt å vurdere om de skulle foreta større investeringer, nå utsetter investeringene ytterligere. Bedriftene vil vente med investeringene til markedsuroen avtar, sier Wærsted.