<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fryktindeksen rett opp!

Frykt- og volatilitetsindeksen på børsen i Chicago stiger 26 prosent! Børsene faller kraftig.

  Publisert 20. mai 2010 kl. 18.56
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 173 ord
  En aksjetrader på NYSE - Foto: AP

  Fykt- og volatilitetsideksen VIX stiger hele 26 prosent til 44,5 torsdag. I løpet av dagen har den også vært så høyt som 45,21.Med det passerer den også forrige 52-ukers høy, fra forrige uke. 10. mai var den på så høy som 42,15 før den sluttet 40,95.Og fallet på børsene i New York tiltar. Dow Jones indeksen faller 3,2 prosent, mens Nasdaq faller 4 prosent. S&P 500 faller 3,4 prosent.Følg VIX-indeksen Mer om VIX-indeksenPå dagens utgave av Økonominyhetene forklarte vi blant annet hva som kan utløse et nytt salgssignal for hovedindeksen og hvorfor derivatmarkedet signaliserer økt frykt. Mer om det her.Mer om det som skjer på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.