<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har vinden nå endelig snudd på Wall Street?

Ni av de siste tolv dagene på Wall Street har endt i rødt. Onsdagen ble tung den også, men sporer man nå et håp?

  Publisert 20. mai 2010 kl. 07.54
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.26
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 387 ord
  To tradere på NYSE - Foto: AP

  Nok en gang ble det fall på USA-børsene, og dermed har ni av de siste tolv handelsdagene har Dow Jones indeksen endt med rødt fortegn.Men enkelte små signaler kan muligens tyde på at fallet nå begynner å nærmer seg slutten.Fasit for onsdagens handel ble uansett at Dow Jones falt 0,63 prosent til 10.444,37 poeng - et fall på 66,58 poeng. S&P 500 endte ned 0,51 prosent mens Nasdaq dalte 0,82 prosent.Det som gir grunn til en forsiktig optimisme etter onsdagen er at indeksene faktisk hentet seg inn, etter å ha være ned så mye som 2 prosent tidligere på dagen - rett før klokken 12 amerikansk tid.Dessuten gjør avisen Wall Street Journal nå et poeng av at S&P 500-indeksen snart har falt ti prosent fra forrige topp, og at et fall på over ti prosent kategoriseres som en korreksjon.Men det ble altså en ny nedtur onsdag også, og igjen var det tyskerne som sørget for uro.- Vi ser på hvordan Europa takler noe av motvinden. Folk er bekymret for et nytt fall i global etterspørsel. Vi er alle en del av en stor verden nå, og det er frykt for at de økonomiske utfordringene vil påvirke oss på denne siden av Atlanterhavet, uttalte forvalter Lawrence Creatura hos Federated Investors til Bloomberg.Dow Jones Transport-indeksen, Nasdaq-indeksen og Russell 2000-indeksen var alle ned ti prosent fra siste topp i løpet av onsdagen, men kom noe opp på slutten og havnet ni prosent under forrige topp.Energiaksjene falt for femte dag på rad, mens NYSE Arca Oil-indeksen var ned 0,5 prosent og Philadelphia Oil Service-indeksen var ned 1,4 prosent.Bank of America Corporation endte imidlertid opp 2,26 prosent, etter å ha falt så å si det samme tirsdag. Visa Inc. la på seg 4,11 prosent mens Citigroup endte opp 2,14 prosent.Quest Software, Inc. ble dagens vinner med en oppgang på 8,98 prosent, mens Chico's FAS, Inc. dalte 15,40 prosent.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.