<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Nordiske banker står sterkt

Nordiske banker fortsatt har god tilgang på kapital, fastslår sentralbanksjef Svein Gjedrem.

  Publisert 18. mai 2010 kl. 12.49
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 68 ord
  Sentralbanksjef Svein Gjedrem - Foto: Scanpix

  Sentralbanksjef Svein Gjedrem uttalte under høringen i Stortinget i dag at nordiske banker fortsatt har god tilgang på kapital.- De nordiske bankene er det ikke stilt spørsmål ved de siste ukene, og en skandinavisk bank står nå sterkere i det euroopeiske markedet enn tidligere, uttalte Gjedrem ifølge Reuters.Det ble også påpekt at norske banker har en stor grad av utenlandsk finansiering.Her finner du hele Gjedrems innledning under høringen