<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nyheter senker aksjene på Wall Street

Investorene på Wall Street ser ikke ut til å være fornøyd med dagens økonomiske nyheter. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

  Publisert 19. mai 2010 kl. 15.32
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 138 ord
  Tradere på gulvet på NYSE - Foto: AP

  Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. Et minutt etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,39 prosent og står i 2.308,31 poeng mens Dow Jones står i 10.472,75 poeng etter en nedgang på 0,35 prosent.Utviklingen kan du følge her.Makro Den amerikanske konsumprisindeksen falt med 0,1 prosent i april. Ifølge vår egen Marketwatch-kalender var det ventet en økning på 0,1 prosent. Det siste året har prisene steget 2,2 prosent, mot ventet 2,4 prosent.KPI ex mat og energi var uendret. Forventningen var på pluss 0,1 prosent. På årsbasis er oppgangen på 0,9 prosent.Tyskland Tirsdag kveld meldte det tyske finanstilsynet BaFin at de nå forbyr såkalt nakent shortsalg av statsobligasjoner i eurosonen og aksjer i ti ulike finansselskaper. Såkalte CDSer blir også forbudt. Forbudene er midlertidige og gjelder til og med mars 2011.