<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pareto raserer kursmål

Pareto Securities nedgraderer Kongsberg Automotive. Samtidig raseres kursmålet.

  Publisert 19. mai 2010 kl. 16.14
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 86 ord
  Illustrasjonsfoto

  Pareto Securities nedgraderer Kongsberg Automotive fra kjøp til hold, melder TDN Finans. Kursmålet blir rasert med 44 prosent; fra 8 til 4,5 kroner."Etter å ha sett en sterk økning i bilproduksjonen i alle regioner gjennom 2009 og inn i 2010, mener vi nå nyhetsflyten fremover vil være negativ. Fortsatt vekst i lastebilproduksjonen vil hjelpe Kongsberg Automotive, men dette er allerede kjent gjennom Volvos og Scanias ordreinntak de seneste kvartalene", skriver analytiker Thomas Nielsen i en oppdatering.Kongsberg Automotive er sist omsatt for 4,12 kroner, ned 4,4 prosent.