<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Analytiker: - Dette er rett og slett en våt drøm

Analytiker kaller en av dagens heteste samtaletemaer en våt drøm som er i ferd med å bli virkelighet. - Oppsiden er betydelig, heter det i oppdatering.

Publisert 21. juni 2010 kl. 13.17
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord
Foto: Scanpix

En av dagens heteste samtaletemaer på Oslo Børs er nyheten om at selskapene Acergy og Subsea 7 skal slås sammen.Kim André Uggedal hos Agilis Securities kaller det hele for "en våt drøm som er i ferd med å bli sann".Han har først og fremst sett på Acergy, og mener oppsiden for selskapet nå kan være betydelig. Kursmålet på 140 kroner skal nå vurderes, og meglerhuset benytter anledningen til å gjenta sin kjøps-anbefaling.- I kjølvannet av denne nyheten anbefaler vi at man har overvekt i subsea-sektoren, og sammenslåingen det her er snakk om kan sende selskapene betydelig opp, siden det er store muligheter for en solid synergieffekt her, skriver meglerhuset.Acergy stiger 11,13 prosent mandag til 111,80 kroner mens Subsea 7 er opp 11,07 prosent til 115,40 kroner.