<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Analytiker: Kjøp, kjøp og selg

Analytiker Fredrik Tyvand forteller om to aksjer som kan stige i verdi. Samtidig advarer han mot en investering.

Publisert 24. juni 2010 kl. 15.38
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.59
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 282 ord

I dagens rapport fra Investtech beskrives GTB Invest og BW Offshore som kjøpskandidater mens Norwegian Property får en salgsanbefaling.- Kursen i GTB Invest ligger i en stigende trend og har også nylig brutt opp gjennom taket i en rektangelformasjon da kursen passerte 1,47 kroner. Begge disse forholdene signaliserer videre oppgang. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner, noe som styrker trendbildet. Ved reaksjoner tilbake er det kortsiktig støtte rundt 1,48 kroner, samt i gulvet av trendkanalen, rett under 1,40 kroner. Aksjen er teknisk positiv, men negativ på innsidehandler etter at et styremedlem solgte alle sine aksjer i selskapet for en million kroner i begynnelsen av mai i år. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Tyvand.- Kursen på BW Offshore ligger i en stigende trend, og videre oppgang er indikert. Etter at kursen falt noe i starten av juni, har den igjen brutt over motstanden ved ni kroner. Dette er et signal om videre oppgang. Det er lite motstand før ved 10,90 kroner. Ved reaksjon tilbake er det god støtte ved ni kroner, noe som gjør at dagens kursnivå kan være en god inngangskurs. Nylig har flere innsidere kjøpt aksjer i selskapet, og aksjen er nå maksimalt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Norwegian Property ligger i en fallende trend og videre nedgang innenfor denne indikeres. Tidligere i år ga aksjen salgssignal fra en hode-og-skuldreformasjon med kursmål 8,84 kroner eller lavere. Aksjen svekkes også på kort sikt av negativ volumbalanse. Innsiderne er derimot optimistiske, og både administrerende direktør Olav Line og storaksjonæren Canica AS har kjøpt aksjer i selskapet i våres. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, avslutter Tyvand.