<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Dagens kjøpskandidat på børsen

- En videre oppgang indikeres, skriver Investtech etter å ha sett på TGS Nopec.

Publisert 18. juni 2010 kl. 11.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

I analysenytt fra Investtech beskrives TGS Nopec som dagens case.- TGS Nopec Geophysical ga salgssignal fra en liten dobbel-topp-formasjon i slutten av april. Aksjen brøt den stigende trendkanalen og falt helt ned til støtten ved 80 kroner. Kursen har nå reagert noe opp fra støtten samtidig som RSI viser positiv divergens mot kursen. En videre oppgang indikeres.- Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Samlet vurdering: Teknisk positiv og svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.