<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Statoil ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres, skriver Investtech.

Publisert 24. juni 2010 kl. 10.10
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 143 ord
CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

I analysenytt fra Investtech beskrives Statoil som dagens kjøpskandidat.- Statoil ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 125 kroner og motstand på 142 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen tester støtten ved ca 133 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 133 kroner vil utløse et salgssignal, skriver Investtech.- Volumet har tidligere vært lavt rundt kurstopper og høyt rundt kursbunner. Dette svekker den stigende trenden og kan være et tidlig signal om et kommende trendbrudd. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 132,50 kroner, ned 0,75 prosent.