<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Fire aksjetips fra Arild Nysæther

Analytiker Arild Nysæther kommer med sine fire heteste anbefalinger på Oslo Børs.

Publisert 18. juni 2010 kl. 06.18
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 76 ord
Analytiker Arild Nysæther. Foto: Finansavisen

Fondsfinans-analytiker Arild Nysæther ser for seg på lavere risikopremie på børsene, skriver Finansavisen. Han tror på børsoppgang etter hvert som EU-landene får gradvis mer kontroll over gjeldssituasjonen.- Vi har som hovedhypotese at situasjonen rundt statsgjeld og budsjettbalanse i Europa vil komme gradvis under mer kontroll, ettersom underskudd kuttes og bedring i økonomiene fører til økt skatteinngang, sier analytikeren.Han ser flere gode investeringsobjekter blant selskapene på Oslo Børs; Schibsted, Telenor, Storebrand og PGS.Les mer i Finansavisen fredag.