<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus skriver i rapport om tre aksjer du bør holde et ekstra godt øye med. En av dem har nylig gitt kjøps-signal.

Publisert 22. juni 2010 kl. 13.17
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
Foto: Scanpix

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport tirsdag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Yara International, Acergy og Marine Harvest.- Yara har gitt et kjøps-signal fra en vakker omvendt-hode-skuldre-formasjon med perfekt volumutvikling. Mulig at gapet ved 197,60 kroner skal stenges i dag. Acergy dannet et kraftig breakaway gap i går og mest vanlig er da at kursen forsetter oppover etter en sånn sterk positiv dag på høyt volum. Marine Harvest har toppat tre ganger på 5,24 kroner siden 14. juni. I går ble dette nivået brutt i slutthandelen. Marine Harvest kan være et tradingcase å følge med på nå, kan man lese i rapporten.Yara International faller tirsdag 1,19 prosent til 198,70 kroner, Acergy er ned 0,54 prosent til 109,70 kroner mens Marine Harvest fallet 0,76 prosent til 5,21 kroner.