<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

God start blåst vekk - taperen faller 10 prosent

Oslo Børs startet torsdagen på en solid måte, men nå dominerer rødfargen igjen. Vinneraksjen stiger over 11 prosent mens taperen stuper 1o prosent.

Publisert 24. juni 2010 kl. 09.06
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.58
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 442 ord

Oslo Børs faller torsdag, etter en positiv start på dagen. Snaue halvannen time etter åpning er hovedindeksen ned 0,61 prosent til 356,52.Det er så langt omsatt aksjer og egenkapitalbevis for en drøy milliard kroner.Blant de aksjene som stiger finner man Dockwise, Polarcus, Cecon og AGR Group.Førstnevnte stiger på nyheten om at selskapet har sikret seg i alt ti kontrakter til totalt 220 millioner kroner, mens Cecon er vinner med en oppgang på 11,90 prosent.På den andre siden av skalaen befinner blant annet Artumas Group, Global IP Solutions og Transeuro Energy seg.Statoil faller 0,74 prosent til 132,50 kroner.HegnarOnline kommer tilbake med mer og denne artikkelen oppdateres fortløpende!Oljeprisen holder seg lav torsdagOljeprisen er fremdeles ikke på offensiven torsdag morgen, og har beveget seg lite siden den falt kraftig onsdag ettermiddag.Rundt klokken 14 onsdag ble brent for levering i august omsatt for omtrent 78 dollar fatet.Torsdag morgen er prisen på et fat brentolje nede på 75,78 dollar fatet. Det er et fall på 0,64 prosent inneværende døgn.WTI-oljen omsettes for 75,82 dollar per fat, ned 0,69 prosent.Oljeprisene falt markert onsdag ettermiddag etter publiseringen av ferske tall som viste at salget av nye eneboliger i USA dalte 32,7 prosent til en sesongjustert årstakt på 300.000 enheter.På forhånd var det ventet at salget ville falle med 18,7 prosent til en årstakt på 410.000 solgte enheter, ifølge Bloomberg.Oljeprisene ble også tynget av en ny oljelagerrapport. som viste at råoljelagrene steg med 2,0 millioner fat i forrige uke.- Sentimentet er fremdeles ganske svakt. Det virker som fallet hovedsakelig kommer som følge av DOE-tallene. På etterspørselsfronten er det fremdeles negativt og svært usikkert, uttaler mineral og energiøkonom Ben Westmore i National Australia Bank til Bloomberg.Vinner- og taperaksjer Helt i toppen av vinnerlisten akkurat nå finner man Cecon, som stiger 11,90 prosent til 0,47 kroner.Oslo Axess-aksjen Polarcus er opp 8,61 prosent til 5,42 kroner, mens AGR Group er opp 8,33 prosent til 13 kroner.Dockwise stiger 2,10 prosent til 170 kroner på nyheten om at selskapet har sikret seg i alt ti kontrakter til totalt 220 millioner kroner.Global IP Solutions sliter mest for øyeblikket, og faller 10,34 prosent til 13 kroner. Transeuro Energy er ned 5,55 prosent til 0,17 kroner.Artumas Group, Oslo Axess-aksjen Thin Film Electronics, Golar LNG og Fara er andre selskapet i rødt akkurat nå.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.