<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Idar Vollvik skal på børs

Idar Vollvik går på børs, men ikke med Ludo Mobil.

Publisert 18. juni 2010 kl. 06.00
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 197 ord
Idar Vollvik - Foto: Ivan Kverme/Finansavisen

Idar Vollvik skal på børs i Stockholm. Ifølge Finansavisen er det Ludo Kids som skal børsnoteres. Det sist tilgjengelige regnskapet for Ludo Kids (2008) viste en omsetning på vel én million kroner. Overskuddet i forbindelse med salg av parkdresser og andre typer barnetøy var på 25.510 kroner.- Det er egentlig min kone og nabokona som startet selskapet. Etter å ha holdt på i fem år mente hun i fjor at det var like greit å legge ned. Men jeg tok det som en utfordring, sier Vollvik.Ludo Kids eies av Vollvik Invest (75 prosent), mens Julio Victorio, Kenth Haugland og nabokona Trine Lise Knutsen Nytun eier resten.Vollvik anslår at selskapet vil omsette for rundt 50 millioner kroner bare i Norge i år.- Vi har fått ordrer på flere hundre paller med barneklær. Så langt i år har vi også solgt mer enn 5.000 parkdresser, forteller Vollvik.- Det vi gjør er å gå sammen med et svensk selskap i samme segment, som har holdt på i mange år, og som har produkter som utfyller vårt sortiment på en god måte, forteller gründeren.Ifølge Vollvik er ambisjonen at de to selskapene sammen skal omsette for over 150 millioner kroner i år.