<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

- Ikke selg REC

Meglergigant vraker salgsanbefaling på REC. (Oppdatert 10:42)

Publisert 21. juni 2010 kl. 09.21
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord
Konsernsjef Ole Enger i REC Foto: Iván Kverme/Finansavisen

Deutsche Bank hever anbefalingen på REC-aksjen til "hold" fra tidligere selg. Samtidig heves kursmålet til 20 kroner fra tidligere 16,20 kroner per aksje. Det melder Dow Jones Newswires.- Sunn inntjening, høy short-andel og fall i aksjekursen kan føre til kursoppgang på mellomlang sikt. Vi opprettholder et nøytralt syn på sektoren, skriver Deutsche Bank og legger til at RECs muligheter for å snu i andre halvår har økt, og at gjennomsnittsprisene i andre halvår ser mer solide ut.Banken tror likevel prisene kan falle i 2011.Deutsche Bank har en kjøpsanbefaling på SolarWorld med et kursmål på 12,50 euro per aksje, opp fra tidligere 9,90 euro.