<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Irritert Stordalen slår tilbake mot kritikk

Kommunikasjonsdirektøren kom med ramsalt kritikk av Petter Stordalen. Nå slår hotellkongen tilbake.

Publisert 21. juni 2010 kl. 15.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord
Petter Stordalen - Foto: Scanpix

Kommunikasjonsdirektør ved Administrativt forskningsfond (AFF) Arne Selvik, rykket før helgen ut og kalte Petter Stordalen for en narsissistisk ledertype, som har bøtter med sjarm og karisma, men som ikke er langsiktig i det han gjør.Nå slår Choice-kongen tilbake.- Gode selskaper vokser med ledelsen, ikke på tross av ledelsen. En forutsetning er selvinnsikt, ydmykhet overfor egne begrensninger og respekt for andres kunnskap, skriver Stordalen i et innlegg i dn mandag.Og Stordalen vil så absolutt ikke ha det på seg at han ikke er langsiktig.- Jeg vet ikke hva Selvik mener med «langsiktig», men 15 år er lenger enn de fleste ledere holder i ett og samme selskap. Jeg garanterer at jeg skal klar minst 15 år til, skriver Stordalen.