<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Megler: - Nå går jeg short

Oslo Børs har åpnet dagen med fall. - Markedet er litt strukket i det korte bilde og jeg går nå short i markedet, sier megler. (Oppdatert 09:23)

Publisert 22. juni 2010 kl. 09.09
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.56
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 340 ord
Foto: Scanpix

Oslo Børs har som ventet startet dagen med fall i kjølvannet av nedturen i Japan i morges og USA mandag kveld. Etter 23 minutters handel er hovedindeksen ned 0,6 prosent til 367,00. Så langt er det omsatt verdipapirer for 521 millioner kroner.- Vi kommer nok til å åpne litt ned i dag. Markedet er litt strukket i det korte bilde og jeg går nå short i markedet og negativ frem mot sommeren. Det er mye trøbbel rundt disse stresstestene og det kan komme frem ting her som markedet ikke liker, sa en megler til TDN Finans rett før åpning.Oljerprisen har falt etter børsslutt mandag. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i august, er nå 78,33 dollar, mot 79,22 dollar ved 17:30-tiden i går. Statoil faller 0,4 prosent til 137,70 kroner.Electromagnetic Geoservices ASA (EMGS) har gjennomført en rettet emisjon på 28 millioner aksjer. Emisjonskursen var 7,00 kroner. Mandag sluttet kursen på 8,08 kroner, etter en oppgang på hele 128 prosent på meldingen om en gigantisk kontrakt. EMGS handles i dag ex retten til å delta i reparasjonsemisjonen. EMGS er sist omsatt for 7,03 kroner, ned 13 prosent.Northern Offshore stiger 6,1 prosent til 13 kroner. John Fredriksens selskap Geveran Trading Co. Limited har kjøpt 2.179.230 aksjer i Northern Offshore Ltd til kurs 13,10 kroner per aksje.Seismikkselskapet Polarcus Limited er tildelt en intensjonsavtal e fra OMV (Norge) AS for en 3D-seismikkundersøkelse i den norske sektoren av Barentshavet. Belønningen er en oppgang på 3,5 prosent til fem kroner.Acergy og Subsea 7, som steg ni-ti prosent mandag på meldingen om at selskapene fusjonerer , stiger henholdsvis 00,4 og 0,8 prosent.Norsk Hydro faller 8,6 prosent, men går ex tegningsretter .Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.