<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Nedgraderer EDB - SELG?

S&P Equity Research mener EDB-aksjen vil få det tungt ut året. Anbefaling og kursmål senkes.

Publisert 21. juni 2010 kl. 07.47
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 83 ord
Konserndirektør i EDB Business Partner, John-Arne Haugerud - Foto: Finansavisen

Det har gått tre uker siden Finansavisen skrev at rivalene EDB Business Partner og Posten-eide ErgoGroup var i fusjonsforhandlinger.Siden den gang har aksjekursen til EDB løftet seg med 15,6 prosent og markedsverdien har økt med 229 millioner kroner.Reaksjonen blant analytikerne som følger EDB har stort sett vært nøytral, men to av meglerhusene svarte med å oppjustere kursmålet.S&P Equity Research gikk forrige uke motsatt vei og kuttet kursmålet med 15 prosent til 17 kroner. Anbefalingen ble samtidig endret fra hold til selg, skriver Finansavisen.