<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Norsk meglerhus spår BP-rally

Oppsiden skal være på 59 prosent.

Publisert 17. juni 2010 kl. 12.21
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 121 ord
Buss i London sentrum

BP har vært svært volatil de siste ukene og aksjen priser nå reservene med 54 prosent rabatt i forhold til verdsettelsen av reservene i andre større europeiske oljeselskaper, fastslår DnB NOR Markets i en rapport torsdag.Selskapet har avtalt å bygge opp et fond på 20 milliarder dollar over de neste 3,5 årene for å dekke utbetalinger etter ulykken i Mexico-gulfen. Utbetalingene er imidlertid ikke begrenset til 20 milliarder dollar.- vVi tar ned investeringsforventningene fremover og justerer for uteblitt utbytte for de neste tre kvartalene, skriver meglerhuset.DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på BP, men tar kursmålet ned fra 650 til 580 pence per aksje.Dagens kurs er 363,80 pence, opp åtte prosent. DnB NOR Markets' kursmål innebærer en oppside på 59 prosent.