<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Røkke kan rake inn på BP-katastrofen

Investor Kjell Inge Røkke kan komme til å tjene stort på oljeulykken i Mexicogulfen.

Publisert 23. juni 2010 kl. 08.11
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 92 ord
Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen

Investor Kjell Inge Røkkes dypvannsrigger kan komme til å bli mer verdt som følge av katastrofen i Mexicogulfen, skriver avisen dn onsdag.Det er rigger som Aker Spitsbergen og Aker Barents som nå kan komme til å bli en aldri så liten gullgruve for Røkke & Co.- For Aker-riggene er situasjonen i Mexicogulfen ihvertfall ikke blitt dårligere, uttaler rigganalytiker Ingolf Gillestad i Nordea Markets.Analytiker Ole André Hagen i Fondsfinans tror videre at riggene også kan bli mer verd frem i tid i og med økt fokus på moderne rigger etter ulykken i Mexicogulfen.