<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

- Selg disse fire aksjene nå

Analysehuset Trendtech har peilet seg frem til fire aksjer på Oslo Børs som nylig har gitt klare salgs-signaler. Disse bør du vurdere å kvitte deg med.

Publisert 21. juni 2010 kl. 10.09
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord

Analysehuset Trendtech ved ansvarlig analytiker Bjørn Inge Pettersen melder i en fersk utgave av sin TrendListen at følgende fire aksjer nylig har gitt klokkerklare salgs-signaler:- DNO International- Lerøy Seafood- Norske Skog- Stolt-NielsenSamtlige av disse fire aksjene stiger på Oslo Børs mandag, og best går det med Lerøy Seafood og DNO International som legger på seg i overkant av to prosent.Topp 5 salgs-signaler akkurat nå er det imidlertid Songa Offshore, Blom, TGS-Nopec, Pronova BioPharma og Norwegian Property som har gitt. Disse signalene ble gitt for en tid tilbake og de fire nevnte over er langt ferskere.TrendListen gir signaler på bakgrunn av en avansert modell, som kombinerer en rekke tekniske analysemodeller.Anbefalingene er forholdsvis kortsiktige (modellen gir i snitt cirka 5-8 signaler per aksje per år) og er spesielt god for volatile aksjer og til investeringer med relativt kort tidshorisont.