<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Spetalen leter og leter men finner ei

Finansmannen Øystein Stray Spetalen er for tiden på leting etter ofre. Men til nå har ikke søket båret frukter.

Publisert 17. juni 2010 kl. 08.38
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 92 ord
Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix

Finansmannen Øystein Stray Spetalen har fortsatt ikke klart å finne noen å gi medieofferprisen for i fjor til.Prisen for 2008 ble utdelt til ambulansesjåfør Erik Schjenken, men hvem som skal få fjorårsprisen, er ennå ikke klart. Prisen skal deles ut til en person som er blitt urettferdig behandlet i mediene.- Jeg har egentlig ikke sett noen i det siste som er blitt tatt så mye, sånn urettmessig i mediene som det var i enkelte saker, sier Spetalen til Finansavisen.- Jeg mottar kandidater med takk, legger han til.Prisen er på 100.000 kroner. (©NTB)