<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Sykdom i Cermaq-anlegg?

Cermaq har mistanke om sykdom på et av sine oppdrettsanlegg i Finnmark.

Publisert 24. juni 2010 kl. 16.47
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 64 ord
En glad laks i dypet

Mattiilsynet har mistanke om infeksiøs lakseanemi (ILA) i et oppdrettsanlegg tilhørende Cermaq-selskapet Mainstream AS Norway i Langfjorden i Alta kommune, går det frem av en melding torsdag.Mattilsynet vil nå ta prøver fra lokaliteten for å få bekreftet eller avkreftet mistanken.Det var oppdretter selv om i går varslet om mistanken på lokaliteten Tuvan.Det er kun Mainstream Norway som har oppdrettsaktivitet i denne fjorden.Hele meldingen her.