<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Tror fortsatt på Aker Solutions

Handelsbanken står fast ved kjøpsanbefaling på Aker Solutions etter Simen Lieunghs avgang som toppsjef.

Publisert 17. juni 2010 kl. 13.14
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 106 ord
Simen Lieungh. Foto: Morten Holm / SCANPIX

Handelsbanken Capital Markets opprettholder sin kjøpsanbefaling på Aker Solutions. Kursmålet på 120 kroner står også fast.- Vi har et positivt syn på driverne i sektoren og venter at selskapsspesifikke forbedringer vil finne sted til tross for endringer i ledelsen, skriver meglerhuset.I rapporten pekes det blant annet på kontrakten til Aker Verdal AS på 115 millioner euro, noe som blir karakterisert som et gjennombrudd i markedet for vindkraft offshore.Handelsbanken Capital Markets venter høyere risikoaversjon i kjølvannet av Simen Lieunghs avgang som konsernsjef onsdag.Frykten for et resultatvarsel eller strategiske beslutninger kan holde aksjen nede inntil tilliten er gjenopprettet.Aker Solutions er sist omsatt for 87,30 kroner, ned 0,4 prosent.