<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Tomra Systems har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trend. Dette signaliserer en fortsatt sterk utvikling, skriver Investtech.

    Publisert 29. juli 2010 kl. 10.45
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 103 ord

    I dagens rapport fra Investtech beskrives Tomra som dagens kjøpskandidat.-Tomra Systems har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trend. Dette signaliserer en fortsatt sterk utvikling, og aksjen har nå støtte ved eventuelle reaksjoner tilbake mot taket i trendkanalen. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 29,96 kroner. Videre oppgang til 34,55 kroner eller mer er signalisert, skriver Investtech.-Aksjen har støtte ved ca. 29,40 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 30,50 kroner, opp 0,33 prosent.