<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Høyeste på en måned i Asia

De fleste børsene i Asia stiger etter stresstesten av de europeiske bankene.

  Publisert 26. juli 2010 kl. 05.51
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 173 ord
  En asiatisk trader liker det han ser på en solid børsdag

  MSCI stillehavsindeksen er opp 0,3 prosent til det høyeste på en måned mandag, etter at de europeiske bankene klarte seg bra i stresstestene som ble offentliggjort fredag .Den ligger, i følge Bloomberg, fremdeles 8,8 prosent under det høyeste nivået i år, fra 15. aprilDet hjelper også godt på stemningen at det var kraftig vekst i japans handelsoverskudd i juni og sterkt BNP-vekst i Sør-Korea i 2. kvartal.Nikkei 225 i Tokyo stiger 1,2 prosent, til 9.546 og Topix stiger 1,1 prosent.Hang Seng i Hong Kong er opp 0,2 prosent, mens Shanghai Composite i Kina er ned 0,5 prosent til 2.559.I Singapore faller Strait Times 0,2 prosent.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.