<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøper seg kraftig opp i REC

En av gründerne bak sol-selskapet REC har nå klokkertro på selskapet fremover. Nå har han doblet sin eksponering.

  Publisert 28. juli 2010 kl. 09.29
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 122 ord
  REC-logo og solcellepanel fra selskapet - Foto: Finansavisen

  REC-gründer Reidar Langmo fikk et tresifret millionbeløp for REC-aksjene sine i forbindelse med børsnoteringen i 2006 og nesten hele solformuen er saltet ned i investeringsselskapet Rebelijo, skriver Finansavisen onsdag.Han beholdt 300.000 REC-aksjer, men det siste halvåret har gründeren økt eksponeringen igjen.- Vi tegnet oss i emisjonen og har kjøpt litt på dagens lave nivåer. I dag er beholdningen doblet sammenlignet med årsskiftet, sier adm. direktør Ivar Sigurd Eide i Rebelijo.Til nå har imidlertid ikke sol-investeringen kastet av seg særlig mye.- Fornybar energi er utfordrende og har gitt nedskrivninger, mens finansporteføljen har utviklet seg positivt, sier Eide.Han har også investert i Yara, Hydro, Telenor, Statoil og RCCL, samt sitter på 350.000 aksjer i Orkla.Les mer om denne saken i onsdagens utgave av Finansavisen.