<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglerhus: - Kjøp disse tre aksjene

Analysesjef Thomas Nygård og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er tre anbefalinger.

  Publisert 28. juli 2010 kl. 13.08
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 141 ord
  Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

  Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport mandag at de for tiden anbefaler kjøp av blant annet tre aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Seadrill, Statoil og RCCL . Om John Fredriksen-selskapet Seadrill skriver meglerhuset følgende:- Seadrill ligger i en langsiktig stigende trend og har reagert kraftig opp. Kursen har brutt den kortsiktig fallende trenden og gitt et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom ca. 136 kroner. Videre oppgang indikeres. noe motstand ved ca. 144 kroner. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål 150 kroner og stop loss på 134 kroner, kan man lese i rapporten.Seadrill stiger mandag 2,34 prosent til 144,30 kroner. Oppsiden her kan i følge Christiania Securities altså i denne omgang være på rundt 3,95 prosent.Statoil er opp 1,79 prosent til 125 kroner mens RCCL stiger 1,37 prosent til 177,20 kroner.