<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oppgraderer europeiske aksjer

UBS oppgraderer europeiske aksjer til nøytral.

  Publisert 29. juli 2010 kl. 12.53
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 118 ord
  En UBS-logo ved hovedkontoret i Zurich i London - Foto: AP

  UBS oppgraderer europeiske aksjer fra undervekt til nøytral, opplyses det i en melding, ifølge TDN Finans."Vi fortsetter å promotere Europa på attraktiv verdsetting, økonomiske data og lettelse for bankene til å trekke opp", skriver UBS' globale team, som blant annet viser til at europeiske aksjer tilbyr en høyere utbytteavkastning enn både snittet globalt og i USA.Ifølge UBS har økonomiske nøkkeltall fra Europa overrasket på oppsiden, og de viser spesielt til at den tyske IFO-indeksen forrige fredag hadde den største oppgangen på 20 år. De trekker også frem en sterkere enn ventet BNP-vekst i Storbritannia i andre kvartal.UBS viser samtidig til at offentliggjøring av stresstestene av banker og de nye Basel III-forslagene fjerner usikkerhet, som kan påvirke banksektoren positivt.