<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

UBS kutter kursmålet på PGS

UBS nedjusterer kursmålet på PGS til 62 kroner.

  Publisert 30. juli 2010 kl. 12.33
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 02.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 88 ord
  PGS-sjefen Jon Erik Reinhardsen - Foto: Selskapet

  UBS kutter kursmålet på PGS fra 75 til 62 kroner, melder TDN Finans.Ifølge nyhetsbyrået mener analytikerne Alex Brooks og Jon Rigby at andrekvartalstallene var skuffende og mener oppsiden er begrenset.- Grunnet mer tilbud i markedet, venter PGS at ratene vil være under press gjennom resten av året og bekrefter der markedets eksisterende frykt. Likevel, premien på båter med Geostreamerteknologi fortsetter og selskapet har solgt ut mesteparten av kapasiteten for 2010, heter det.Meglerhuset opprettholder sin nøytral-anbefaling, men kutter eps-anslaget for 2010 med 30 prosent og 18 prosent for 2011.