<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker anbefaler fem aksjer

Oddbjørn Windstad i Apollo Markets forteller investorer at de bør satse på følgende aksjer. En av aksjene går rett til værs.

    Publisert 29. des. 2010 kl. 13.08
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.20
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 150 ord

    I dagens rapport fra Apollo Markets omtales Questerre Energy som dagens case. Videre får Marine Harvest, PGS, Fred. Olsen Energy og DnB NOR en kjøpsanbefaling.I skrivende stund omsettes Questerre-aksjen for 10,97 kroner, opp 7,02 prosent.- Questerre Energy Corporation har den siste halvannen uken utviklet en flaggformasjon. Aksjen steg først kraftig på høyt volum, og falt deretter tilbake på lavere og avtakende volum. I går utløste aksjen kjøpssignal i henhold til formasjonen. Formasjonen indikerer at aksjen vil utvikle seg positivt den nærmeste tiden. Kursmål: 12. Stop loss: 9,65, skriver Windstad.Marine Harvest får et kursmål på 6,35/7,00 kroner, PGS får et kursmål på 95/120/170 kroner, Fred. Olsen Energy får et kursmål på 270 kroner mens DnB NOR får et kursmål på 84/90 kroner.Apollo Markets' analyser har typisk en tidshorisont på noen dager til noen uker. Meglerhuset opererer med kursmål og stop loss for flere tidshorisonter, beregnet på tradingorienterte og mer langsiktige aktører.