<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Brynestad reddet luksuseiendom

Finansmannen Atle Brynestad reddet unna Holmenkollen-tomten da GC Holding gikk konkurs.

  Publisert 27. des. 2010 kl. 08.24
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.17
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 147 ord
  Foto: Scanpix

  Finansmannen Atle Brynestad og konen Linn Stokkes prakteiendom i Holmenkollen var frem til våren 2009 eid av Brynestads selskap GC Holding.Da det gikk mot konkurs, skilte Brynestad ut de mest lønnsomme selskapene Seadream Yacht, Porsgrunds Poselænsfabrikk og Christiania Glamagasin fra GC Holding. Og før han ba om gjeldsforhandlinger kjøpte han ut Holmenkollen-tomtene rett foran nesen på kreditorene, skriver Dagbladet.På de til sammen fire tomtene i Voksenkollveien i Holmenkollen, ligger parets villa som er på 1130 kvadratmeter og har tilhørende tennisbane og rideanlegg.- Det ble noen kritiske dager i april 2009, skriver Brynestad i årsrapporten. Nå skal advokat Thomas Piro se nærmere på Brynestad-selskapets konkursbo, inkludert utskillelsen av tomtene.- Først må vi få klarlagt hele faktum rundt disse transaksjonene, så får vi se om det er noen omstøtelige elementer, sier Piro til avisen.Brynestad mener på sin side at det er usannsynlig at noen av transaksjonene skulle være omstøtelige.