<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Derfor kjøpte Haudemann-Andersen aksjene

Bjellesauen Jan Haudemann-Andersen har lastet opp med aksjer i flere selskaper. - Man må ut av cash, sier han.

  Publisert 28. des. 2010 kl. 06.45
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 159 ord
  Jan Haudemann-Andersen på kontoret i Vika Atrium - Foto: Finansavisen

  Jan Haudemann-Andersen tviler på at inflasjonen vil avta i USA, skriver Finansavisen.- Det er ikke noen vei tilbake, og da skal man sitte med gull, aksjer og eiendom. Man må ut av cash, sier han.Nå har investoren blant annet lastet opp med aksjer i oljeserviceselskapet BW Offshore. Det dreier seg om tre millioner aksjer verdt nesten 50 millioner kroner.- Dette er første gang vi går inn i BW Offshore, sier Haudemann-Andersen.- Hovedeksponeringen vår er mot råvarer, og da særlig gull. Oljeserviceselskaper er interessant, det samme er enkelte deler av shipping. Dessuten synes vi kobber er spennende, men det er vanskelig å finne et ordentlig kobberbet. Vi ser også på aluminium, sier han.I forrige uke kjøpte Haudemann-Andersen også fem millioner aksjer i Eitzen Chemical, en post til nær 10 millioner kroner.- Vi hadde akkurat en gjennomgang med en analytiker i First om Eitzen Chemical og valgte å investere på bakgrunn av det. Her er det high risk/high return, sier Haudemann-Andersen.