<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

EDB tar restrukturering i 4.kvartal

EDB ErgoGroup har besluttet første fase av synergiprogrammet, og vil ta 65 millioner i restruktureringskostnader i 4.kvartal.

  Publisert 29. des. 2010 kl. 08.47
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 103 ord
  Terje Mjøs, konsernsjef i EDB ErgoGroup. Foto: Scanpix

  Styret i EDB ErgoGroup ASA har besluttet første fase av synergiprogrammet som ble annonsert i forbindelse med fusjonen, melder selskapet.Dette innebærer at selskapet vil foreta en avsetning for restruktureringskostnader i størrelsesorden 65 millioner kroner i forbindelse med 4. kvartal 2010.EDB ErgoGroup opplyser om at totale engangskostnader i forbindelse med personell reduksjoner knyttet til hele synergiprogrammet er beregnet til 150 millioner kroner, og at det er i tråd med det som ble kommunisert i forbindelse med 3. kvartal 2010.- I tillegg vil det påløpe omtrent 25 millioner kroner i kostnader i 4. kvartal 2010 relatert til planlegging, detaljering og operasjonalisering av synergiprogrammet, heter det.