<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hafslund får selge fibernettvirksomhet

Konkurransetilsynet skal ha godkjent salg av fibernettvirksomhet.

  Publisert 28. des. 2010 kl. 08.21
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 82 ord
  Konsernsjef i Hafslund, Christian Berg - Foto: Scanpix

  22.desember kunne Hafslund melde at de hadde inngått en avtale om å selge Hafslund Fibernett AS til PE-fondet EQT V. Prisen på selskapet er satt til 1.477 millioner kroner, og Hafslund venter en gevinst på rundt 900 millioner kroner fra salget. 1.167 millioner kroner betales kontant, mens 310 millioner kroner ytes som lån med en løpetid på inntil syv år.Da sa selskapet at salget var betinget av en godkjenning fra konkurransetilsynet. Nå er godkjennelsen i boks for Hafslund og salget kan gjennomføres.