<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har klokkertro på disse fire aksjene

Analytikerne er ikke det minste i tvil. Disse fire aksjene er det bare å laste opp med sporenstreks.

  Publisert 29. des. 2010 kl. 08.52
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 104 ord
  En trader handler aksjer på DAX, børsen i Frankfurt - Foto: AP

  Ser man på analytikernes anbefalinger de siste 75 dager er det ifølge Finansavisen kun fire aksjer på Oslo Børs som ekspertene utelukkende er positive til.De fire det er snakk om er ABG Sundal Collier, Atea, Deep Sea Supply samt Det norske oljeselskap.Disse har 100 prosent positive anbefalinger fra analytikerstanden. Også i forrige uke var det disse fire som fikk full pott.Når det gjelder PA Resources, BW Offshore og Stolt-Nielsen, så har over 90 prosent av anbefalingene på disse vært positive.Frontline, DNO International og Tomra Systems har på den andre siden av skalaen kun fått henholdsvis 26 prosent, 25 prosent og 23 prosent positive anbefalinger.