<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rustad raker inn millioner etter krisehjelp

- Det er lett i etterkant å si at dette ser gunstig ut, sier Riulf Rustad etter å ha sikret seg heftig gevinst på flere titalls millioner i Cecon.

  Publisert 29. des. 2010 kl. 09.13
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 162 ord
  Investor Riulf Rustad - Foto: Finansavisen

  Da det stormet som mest rundt selskapet Cecon i sommer og det så ut som selskapets dager var talte, var investor Riulf Rustad en av dem som tro støttende til.Og nå får Rustad betaling for strevet i form av flere titalls millioner i gevinst, skriver dn.Han har nemlig skaffet seg over 40 prosent av tegningsrettene i selskapet. Disse gir investorene mulighet til å kjøpe aksjer til 65 øre per stykk - aksjer som tirsdag ble omsatt til 1,50 kroner.Rustad mottar i tillegg én million dollar for å ha vært med å restrukturere Cecon.- Det er lett i etterkant å si at dette ser gunstig ut, men det var ikke gitt at det ville bli resultatet da avtalen ble inngått midt i oktober. Vi har stor tro på at dette skal lykkes, selv om det fortsatt er risiko knyttet til selskapet, sier Rustad i en kommentar.Han påpeker også at risikoen da han valgte å spytte inn penger i Cecon i sommer var betydelig.