<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ulltveit-Moe suser inn i to Oslo Børs-selskaper

Investor Jens Ulltveit-Moe suser rett inn på listen over de 30 største aksjonærene i to Oslo Børs-selskaper. Også i REC øker investoren sin beholdning.

  Publisert 27. des. 2010 kl. 14.09
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.17
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 173 ord
  Jens Ulltveit-Moe - Foto: Finansavisen

  Jens Ulltveit-Moe var på ferde i aksjemarkedet i forrige uke, viser ferske lister over de 30 største aksjonærene i en rekke Oslo Børs-selskaper.Investoren suser via sitt Umoe AS blant annet rett inn på sjetteplass blant de største i Atea, og har nå 1,78 millioner aksjer i selskapet - 1,85 prosent.Aksjene har Ulltveit-Moe sikret seg som betaling for Umoe IKT - et selskap han nylig solgte til nettopp Atea.Ulltveit-Moe figurerte ikke på listen over de 30 største i Atea på oversikter som ble publisert i forrige uke. Det gjorde han heller ikke i Aker ASA, men også her er Ulltveit-Moe med denne gang.Investoren krabber her inn på en 27. plass blant de største aksjonærene, etter at 200.000 aksjer i Kjell Inge Røkke-selskapet har blitt handlet inn.Ulltveit-Moe har nå 0,28 prosent av Aker ASA.Også i solselskapet REC gjør Ulltveit-Moe bemerket på ukens ferske oversikter. Investoren går fra å være åttende største aksjonær til å ligge på femteplass på Topp 30-listen.Han står denne uken oppført med 3.425.000 flere REC-aksjer er tilfellet var på forrige ukes oversikter.