<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Vi holder oss unna aksjen

Handelsbankens forvalter Dag Marius Nereng tror børsen vil fortsette oppturen, men advarer mot én aksje.

  Publisert 28. des. 2010 kl. 05.53
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 76 ord
  Dag Marius Nereng - Foto: Handelsbanken

  Handelsbankens seniorforvalter Dag Marius Nereng spår videre børsoppgang frem mot sommeren, men han holder seg unna tankmarkedet, inkludert Frontline-aksjen.- Vi mener tankmarkedet i dag har for mye tonnasje, og vi forventer lave rater de neste årene, sier Nereng til Finansavisen.Nereng anbefaler kjøp av tre aksjer, deriblant Siem Offshore.Siem Offshore er priset på 30-40 prosent rabatt på verdien av supplyskipene sine. Dette er overraskende da andre deler av oljeserviceindustrien prises til en helt annen fremtidsoptimisme, sier han.