<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: - Vanskelig å vurdere verdien

Analytiker Klaus Hatlebrekke kommenterer integrasjonsavtalen mellom Austevoll og Norway Pelagic.

  Publisert 1. feb. 2011 kl. 08.52
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.02
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 80 ord
  Klaus Hatlebrekke - Foto: Finansavisen

  - Dette er en veldig liten sak for Austevoll Seafood, sier analytiker i DnB NOR Markets, Klaus Hatlebrekke til HegnarOnline, og legger til;- Det er en mye større sak for Norway Pelagic. Hvordan fusjonen vil påvirke sistnevnte er Hatlebrekke forsiktig med å besvare med tanke på at Austevoll har vært tilbakeholden med verdien av sin pelagiske virksomhet.- Det er litt vanskelig å vurdere verdien av fusjonen på nåværende tidspunkt med utgangspunkt i den informasjonen som foreligger, sier Hatlebrekke til HegnarOnline.