<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Domstein: - Færre og større anlegg

Konsernsjef i Norway Pelagic, Gunnar Domstein, kommenterer neste steg i integrasjonsprosessen mellom Norway Pelagic og Austevoll Seafoods pelagiske del.

  Publisert 2. feb. 2011 kl. 13.14
  Oppdatert 2. feb. 2011 klokken 13.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 153 ord
  Gunnar Domstein - Foto: Finansavisen

  - På sikt ser vi mot færre og større anlegg, sier konsernsjef i Norway Pelagic, Gunnar Domstein til HegnarOnline. Selskapet, la for drøye to uker siden, ned et industrianlegg i Bergen, og Domstein sier det ikke er snakk om å etablere noen nye anlegg.- I utgangspunktet vil vi utvide og videreutvikle de anleggene vi har i dag, sier Norway Pelagic-sjefen. Selskapet skriver på sine nettsider at de har etablerte anlegg i Sommarøy, Lødingen, Bodø, Liavåg, Selje, Måløy, Kalvåg, Florø og på Karmøy.- Hvordan vil integrasjonsprosessen påvirke de ansatte?- Alle de ansatte har tilbud om jobb innen konsernet, sier Domstein. Han avviser at det vil kuttes i årsverk som følge av fusjonen.- Vi vil ikke kutte årsverk på nåværende tidspunkt.Domstein er godt fornøyd med at Norway Pelagic og Austevoll Seafoods pelagiske del har kommet så langt, og inngått integrasjonsavtale. Nå håper han avtalen blir godkjent og at "alt ordner seg i løpet av våren".