<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Indeksene har brutt tekniske motstandsnivåer

I går kveld brøt indeksene i USA gjennom viktige nivåer. Vi ser på Seadrill, IGE, Norsk Hydro og Statoil. Er det kjøpskandidater? I så fall - hvor du skal sette stoppene dine?

    Publisert 2. feb. 2011 kl. 15.17
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.05
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 258 ord

    Du får garantert også høre mer om dagens børsyndling, REC, når Trygve Hegnar kommenterer dagen på Oslo Børs i Økonominyhetene.Thomas Nygaard fra Christiania Securities vikarierer for Stein Ove i dag på den tekniske analysen. Thomas vil se nærmere på en rekke av indeksene som brøt opp gjennom teknisk viktige nivåer i gårsdagens USA handel. Siden også Alcoa har brutt opp, tar han en titt på om det er rally-håp for Norsk Hydro også.Foruten et knippe indekser og Norsk Hydro, vil han analysere Statoil, IGE og Seadrill. Følg med for å få kjøpsanbefalinger med stoplossnivåer og målkurser.I tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag - torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.