<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglerhuset med tre ferske aksjetips

DnB NOR Markets, SEB Enskilda og Fondsfinans forteller om deres syn på tre Oslo Børs-aksjer. Kjøps-anbefaling vrakes - salgs-anbefaling gjentas.

  Publisert 3. feb. 2011 kl. 11.10
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.07
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 186 ord
  Foto: iStockPhoto

  Meglerhuset DnB NOR Markets kommer trolig til å gjenta sin salgs-anbefaling på Norske Skog. Dette etter at selskapet torsdag la frem sine tall for Q4-2010.Rapporten var i sum noe bedre enn konsensus forventet, men viste at selskapet fremdeles taper penger.- Norske Skog har lagt frem Q4-tall i dag og utviklingen innen magasinpapir var her en klar skuffelse. EBIT her endte på -216 kroner mill mot vårt estimat på -33 millioner og konsensus på -16 millioner. På den annen side leverte energisektoren bedre enn ventet, mens avispapir kom inn på linje med estimatene, skriver DnB i en oppdatering.Meglerhuset opererer med et kursmål på Norske Skog på 6 kroner, og skriver i oppdateringen at dette mest sannsynlig kommer til å bli stående, sammen med salgs-anbefalingen.Norske Skog stiger 3,27 prosent til 22,10 kroner torsdag. Hovedindeksen er til sammenligning ned 0,35 prosent.Samtidig har både SEB Enskilda og Fondsfinans oppdatert sine syn på Statoil.SEB nedgraderer aksjen til hold fra kjøp og holder kursmålet uendret på 155 kroner, mens Fondsfinans igjen har startet opp dekning av oljeselskapet med kjøps-anbefaling. Kursmål er satt til 170 kroner.Statoil faller torsdag 1,97 prosent til 144,30 kroner.