<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Melder om sterk ordreinngang

Eltek-datter Eltek Valere venter omsetningsvekst i fjerde kvartal.

  Publisert 3. feb. 2011 kl. 09.06
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.06
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord
  Eltek-sjef Jørgen Larsen. Foto: Finansavisen

  Elteks datterselskap, Eltek Valere, venter en driftsinntekter på 925 millioner kroner i fjerde kvartal, opplyses det i en melding.Det er høyere enn omsetningen i både fjerde kvartal året før, samt tredje kvatal 2010.Driftsresultatet i fjerde kvartal er ventet til å komme inn på 75 millioner kroner. Eltek-resultatet for fjerde kvartal blir lagt frem 19. januar.Styret i Eltek melder også at de har hyret Lazard og Actic Securities til å vurdere selskapets strategiske muligheter etter salget av Nera Networks.Les hele meldingern her.