<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ordrehopp for Ignis-selskap

Ignis ASAs heleide datterselskap Syntune AB har fått en ordre på 1,5 millioner dollar for levering av tunbare lasere til en eksisterende kunde.

  Publisert 7. feb. 2011 kl. 09.12
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.16
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 93 ord
  Thomas Ramm, Ignis. Foto: Finansavisen.

  Syntune, det heleide datterselskapet til Ignis, melder om at orderen på 1,5 millioner dollar eller 8,65 millioner kroner kommer i tillegg til en allerede annonsert levering på 2,5 millioner dollar eller 14,42 millioner kroner i januar.Begge ordrene vil leveres i 2011, melder selskapet.- De nye ordrene på til sammen 4 millioner dollar (red.anm. 23,08 millioner kroner) fra denne kunden vil bidra sterkt til veksten i vår tunbare laser virksomhet i år. Nå arbeider vi hardt med opptrappingen av produksjonskapasiteten for å møte den økende etterspørselen, sier Patrik Evaldsson, administrerende direktør i Ignis Syntune.