<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

ProsessPartner inn i Deloitte

Fra 1. mars blir ProsessPartner AS og konsulentenheten i Deloitte integrert til ett av Norges største konsulentvirksomheter under navnet Deloitte.

  Publisert 8. feb. 2011 kl. 11.29
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 111 ord
  Foto: Finansavisen

  Sammenslåingen innebærer at ProsessPartner i all hovedsak vil fortsette alle sine kundeforhold på samme måte som før, men nå som en del av Deloitte.- Deloitte tar med dette skrittet opp blant de aller største rådgivningsfirmaene også i Norge. Dette er en sammenslåing av to parter som begge bringer inn mye verdi. Det nye miljøet kommer til å bevare det beste fra begge og bygges videre av ledere fra begge sider. Vi er stolte og glade for at et så ledende og kompetent miljø som ProsessPartner velger å gå sammen med oss, sier Ingebret G. Hisdal, partner og daglig leder i Deloitte AS.Integrasjonen mellom ProsessPartner AS og Deloitte skjer formelt 1. mars.