<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Strålende resultat-varsel fra REC

REC har onsdag sendt ut et resultatvarsel. Selskapet opplyser om at analytikerne bommer kraftig hva gjelder resultatene etter fjerde kvartal 2010.

  Publisert 2. feb. 2011 kl. 08.52
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 115 ord
  Konsernsjef Ole Enger i REC Foto: Iván Kverme/Finansavisen

  Renewable Energy Corp. opplyser onsdag at solselskapets resultat for fjerde kvartal 2010 er betydelig over forventningene.Inntektene er ventet inn til 4,9 milliarder kroner, EBITDA ventes å lande på 1,8 milliarder mens driftsresultatet er ventet å bli 1,1 milliarder.EBITDA inkluderer 0,3 milliarder kroner i engangsposter, hovedsakelig relatert til kanselleringshonorar mottatt for fra en wafersalgskontrakt.REC opplyser videre om at esultatet er positivt påvirket av et sterkere enn ventet marked, noe har åpnet for salg av såkalte off-spec-produkter til attraktive priser.Resultatet skal også ha blitt positivt påvirket av høyere FBR-produksjon og produktkvalitet i REC Silicon, som følge av færre enn normalt vedlikeholdsnedstegninger og mer stabil drift.Selskapet rapporterer tall for fjerde kvartal 9. februar.Les hele resultatvarselet fra REC her