<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ukens 25 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DnB NOR, Nordea, Handelsbanken og Arctic satser denne uken på 25 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

  Publisert 8. feb. 2011 kl. 11.20
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 155 ord
  Foto: iStockPhoto

  Analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets, meglersjef Hans M. Johnsrud i Handelsbanken og sjefsforvalter Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 25 aksjer denne uken.Alle utenom Johnsrud er enige om Wilh. Wilhelmsen, mens alle utenom Collett er enige om RCCL.Ellers er Tunaal enig med Collett om Algeta og Austevoll Seafood, og med Johnsrud om Fred. Olsen Energy. Roland er enig med Collett om Subsea 7.Dette er de 25 aksjene de tre satser på denne uken: Aker SolutionsAlgetaAteaAustevoll SeafoodDeep Sea SupplyFred. Olsen EnergyGjensidigeNorsk HydroOrklaPolarcusRCCLRECSchibstedSeadrillSonga OffshoreSparebank 1 SR-BankSparebanken ØstStatoilStatoil Fuel & RetailStolt-NielsenSubsea 7TGSVeidekkeWilh. WilhelmsenYaraNordea har ifølge avisen gjort det best så langt i år (per 7/2), med en avkastning på 3,5 prosent. Handelsbanken er opp 2,2 prosent, mens DnB NOR Markets er i pluss med 1,3 prosent. Arctic er 0,7 prosent i minus. Hovedindeksen har falt 0,2 prosent siden nyttår (3/1).Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.