<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analysesjef spår kursoppgang

Analysesjef Bjørn Inge Pettersen forteller investorer at de bør satse på Sevan Marine.

Publisert 28. mars 2011 kl. 12.54
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 163 ord
Bjørn Inge Pettersen

I dagens rapport fra TrendTech omtaler analysesjef Bjørn Inge Pettersen Sevan Marine som dagens case.- Sevan Marine fikk seg et kraftig løft på fredag og det ble utløst flere positive tekniske signaler for aksjen. Blant annet så ble det gitt kjøpssignal fra en dobbel bunn formasjon hvor videre kursoppgang opp mot syv kroner signaliseres for aksjen på kort sikt, sier Pettersen.- RSI og Stochastics momentum-indikatorer viser begge en stigende tendens og signaliserer således også videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover. Parabolic-signalmodell har også gitt kjøpssignal for aksjen nå og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler aksjen viser, sier Pettersen.- Basert på de positive tekniske signaler som nå er gitt for Sevan Marine så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Vi ser et potensial for aksjen opp mot 8 kroner på 4-8 ukers sikt. Vi anbefaler videre å ha stop-loss ved 5,90 kroner, avslutter Pettersen.I skrivende stund omsettes aksjen for 6,30 kroner, ned 0,47 prosent.